Studenten

StudentWeetRaad: verbinden, leren en adviseren

Het adviesbureau StudentWeetRaad is voor jou een unieke kans om op een laagdrempelige manier in aanraking te komen met de praktijk.

StudentWeetRaad zoekt verbinding met de praktijk en jij als student verbind je aan een leergemeenschap. Door deel uit te maken van een leergemeenschap, bouw je een sociaal netwerk op binnen de UvA en zal je studenten leren kennen van verschillende jaarlagen en verschillende opleidingen. Omdat er daarnaast contact is met verschillende partners, kan je als student ook een netwerk opbouwen buiten de UvA.

Als student krijg je de mogelijkheid om te leren van de praktijk en kennis te maken met verschillende instellingen. Bovendien krijg je trainingen en workshops aangeboden, waardoor je vaardigheden leert buiten het vaste curriculum. Denk hierbij aan gespreksvaardigheden in het werkveld, het opzetten van een eigen bureau, jezelf kunnen presenteren in het werkveld en het bijhouden van een netwerk. Het bureau helpt daarmee niet alleen met je loopbaanontwikkeling, maar ook met je persoonlijke ontwikkeling.

Uiteindelijk zal je een advies uitbrengen voor de partner voor wie je gewerkt hebt. Misschien kan de partner jou wel adviseren in bepaalde toekomstplannen, en wie weet hebben ze wel een stageplek voor je.

Maak hier kennis met de huidige studenten die voor StudentWeetRaad adviseren.