Oktober 2018 tot januari 2019

Dit semester zijn er 6 studenten verbonden aan StudentWeetRaad. We stellen ze graag aan je voor.

Emma Vermeulen

Mijn naam is Emma, ik ben 22 jaar en woon in Haarlem. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de bachelor Onderwijswetenschappen en loop ik stage bij Kennisland. Daarnaast werk ik bij een koffietentje. In mijn vrije tijd houd ik me met van alles bezig, waaronder muziek, lezen of series kijken, yoga, en afspreken met vriendinnen.

Ik ben bij StudentWeetRaad gegaan omdat het een interessante en meer praktijkgerichte aanvulling is op mijn studie. Bovendien vind ik het leuk om in contact te komen en samen te werken met andere studenten en organisaties, en om iets voor hen te kunnen betekenen.

Rosa Helmantel

Ik ben Rosa Helmantel, ik ben 19 jaar en ik woon in Woerden. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie Onderwijswetenschappen aan de UvA en ik heb het daar erg naar mijn zin. Ik vind het leerproces van (groepen) mensen erg interessant en ik houd ervan om bezig te zijn met het bedenken en ontwerpen van nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen die gerelateerd zijn aan leren. Verder hou ik van lezen, ben ik een fanatieke volleybalster en geniet ik enorm van gezelligheid met vrienden en familie.

Ik heb gekozen me bij StudentWeetRaad aan te sluiten, omdat ik het een mooie mogelijkheid vind om de theorie aan de praktijk te verbinden. Ik vind het fijn om het gevoel te hebben betekenisvol te kunnen zijn voor anderen, juist ook in samenwerking met andere nieuwsgierige studenten.

  Marthe te Velde

 

 

 

 

Julia Mulder

Mijn naam is Julia Mulder en ik woon in Utrecht. Ik studeer Nieuwe Media en Digitale Cultuur aan de UU en Onderwijswetenschappen aan de UvA en ben voornamelijk geïnteresseerd in het gebruik van nieuwe media en technologieën binnen het onderwijs. Daarnaast ben ik een echte cultuurliefhebber en doe ik aan volleybal.

De zelfstandige en professionele manier van werken binnen Student Weet Raad spreekt mij erg aan. Als student krijg je de mogelijkheid om theorie en praktijk te verbinden en om zo een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

Maja de Goede

Ik ben Maja de Goede, 21 jaar oud en kom uit Amsterdam. Ik ben bezig met het afronden van mijn bachelor Sociologie waarbij ik de minor Onderwijswetenschappen volg. Ik ben erg geïnteresseerd in de sociologie van het onderwijs waardoor ik besloot om deze vakgebieden te combineren.
Naast mijn studie werk ik in een koffie- en lunchtentje in Amsterdam-Oost en speel ik al 12 jaar lang voetbal.
Student Weet Raad is voor mij een perfecte plek om samen te werken met andere nieuwsgierige studenten en om onze passie voor onderwijs door te trekken naar de praktijk.

Nina van Gastelen

Ik ben Nina van Gastelen, tweedejaarsstudent Onderwijswetenschappen. Ik ben bij StudentweetRaad gegaan om een goed beeld van de praktijk te krijgen en welke vragen daar op dit moment spelen.