Februari 2019 tot april 2019

Dit semester zijn er 6 studenten verbonden aan StudentWeetRaad. We stellen ze graag aan je voor.

Rosa Helmantel

Ik ben Rosa Helmantel, ik ben 19 jaar en ik woon in Woerden. Ik zit nu in het tweede jaar van mijn studie Onderwijswetenschappen aan de UvA en ik heb het daar erg naar mijn zin. Ik vind het leerproces van (groepen) mensen erg interessant en ik houd ervan om bezig te zijn met het bedenken en ontwerpen van nieuwe ideeën en oplossingen voor problemen die gerelateerd zijn aan leren. Verder hou ik van lezen, ben ik een fanatieke volleybalster en geniet ik enorm van gezelligheid met vrienden en familie.

Ik heb gekozen me bij StudentWeetRaad aan te sluiten, omdat ik het een mooie mogelijkheid vind om de theorie aan de praktijk te verbinden. Ik vind het fijn om het gevoel te hebben betekenisvol te kunnen zijn voor anderen, juist ook in samenwerking met andere nieuwsgierige studenten.

 

Marthe te Velde 

Mijn naam is Marthe te Velde, ik ben 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik zit nu in het tweede jaar van de Bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater of de bioscoop. Ook vind ik het leuk om te zingen, houd ik van koken en lees ik graag. Omdat ik nieuwsgierig was naar wat er in mijn toekomstige werkveld speelt, heb ik me bij StudentWeetRaad aangesloten. StudentWeetRaad geeft mij de kans te leren hoe en waar theorie en praktijk elkaar raken en is daarom een leuke en uitdagende aanvulling op mijn studie. 
 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 2018-10-15-11.36.22-150x150.jpgJulia Mulder

Mijn naam is Julia Mulder en ik woon in Utrecht. Ik studeer Nieuwe Media en Digitale Cultuur aan de UU en Onderwijswetenschappen aan de UvA en ben voornamelijk geïnteresseerd in het gebruik van nieuwe media en technologieën binnen het onderwijs. Daarnaast ben ik een echte cultuurliefhebber en doe ik aan volleybal.
De zelfstandige en professionele manier van werken binnen Student Weet Raad spreekt mij erg aan. Als student krijg je de mogelijkheid om theorie en praktijk te verbinden en om zo een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.

Juliette de Groot

Ik ben Juliëtte de Groot en ik ben 20 jaar. Op dit moment ben ik bezig met mijn tweede jaar van de bachelor Onderwijswetenschappen aan de UvA. Ik heb het er erg naar mijn zin! Tot zover vind ik eigenlijk alles interessant, ik denk dat dat ook een n de redenen is waarom ik aan SWR mee doe. Door mijn deelname hoop ik in contact te komen met verschillende onderwerpen binnen het onderwijs en wellicht zelfs erachter te komen wat ik na mijn studie wil gaan doen. Daarnaast, zoals ook meerdere studenten zeggen, is SWR dé mogelijkheid om theorie met de praktijk te verbinden. Het voelt goed om ergens mee bezig te zijn dat waarschijnlijk echt zal worden gebruikt door opdrachtgevers.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is dilara.pngDilara Bükülmez

Ik ben Dilara Bukulmez, ik ben 21 jaar en woon op mezelf in Amsterdam. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen, na twee jaar pedagogiek aan de HvA gedaan te hebben. Naast mijn studie werk ik in een gezellig horeca tentje in Amsterdam en vind ik het heel leuk om mezelf helemaal vol te plannen met leuke dingen. Sport is ook erg belangrijk voor mij en hier ben ik dan ook vier keer per week mee bezig.

Naast mijn studie been ik ook een lid van StudentWeetRaad. Dit ben ik gaan doen, omdat het mij enorm aansprak om onderwijskundige en pedagogische vraagstukken te behandelen en op te lossen. Ik doe dit met enorm veel plezier en ik merk dat ik erg veel kennis op doe bij SWR! Het helpen van anderen door middel van wetenschappelijke theorie te koppelen aan de praktijk vind ik super.

Celine Rook

Ik ben Celine Rook, ik ben 21 jaar en woon in Amsterdam. Ik zit in het eerste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen. Daarnaast geef ik huiswerkbegeleiding en bijles en werk ik als onderwijsassistent op een middelbare school. Het leuke aan StudentWeetRaad vind ik dat je de dingen die je tijdens je studie leert kunt toepassen in de praktijk. Het is fijn om ook tijdens je studie al bezig te zijn met professionele opdrachtgevers.