Februari 2021 – Juni 2021

Hallo, ik ben Aisha Elahi en ben deze ronde terug bij SWR. Wat maakt dat ik weer terug ben? Ik heb het als waardevol ervaren om in het vorige collegejaar zo in een teamverband te werken. En het kunnen toepassen van wat we hebben geleerd in de colleges/literatuur en daarnaast natuurlijk ook de vaardigheden van de werkgroepen. Er is ruimte voor eigen ontwikkeling en het verbeteren van vaardigheden. Het is een dankbaar proces om uiteindelijk de opdrachtgevers inzichten te geven en verder te helpen. That’s why I am back. En nu in deze tijd met Corona waarin er veel veranderd is wat betreft onderwijs en in de hulpverlening, lijkt het me van belang om te kijken naar de vragen die het met zich meebrengt. Ik hoop samen met de studenten die deelnemen en coördinatoren een gezellige tijd door te brengen waarin we elkaar motiveren en wat moois neer kunnen zetten voor de organisaties. En onszelf persoonlijk en professioneel verder kunnen ontwikkelen deze ronde.

Hi, mijn naam is Floor Wassermann en ik ben 21 jaar oud. In 2016 ben ik gestart met de hbo-opleiding Toegepaste Psychologie. Na vier jaar lang het menselijke gedrag bestudeerd te hebben, wist ik het zeker: mijn interesse ligt bij de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Naast mijn passie voor het gedrag van kinderen en jongeren, ben ik ook enorm gefascineerd in het antisociale gedrag van hen. Om deze redenen ga ik, hopelijk, volgend jaar starten met de master Forensische Orthopedagogiek. In mijn vrije tijd drink ik graag een glaasje wijn met vriendinnen of dans ik modern ballet. Ik ben erg enthousiast over SWR en ben benieuwd naar de komende 15 weken.

Hi! Mijn naam is Gabriela Torres, ik ben 20 jaar oud en studeer ik Onderwijswetenschappen. Naast mijn studie geef ik bijles aan basisschool en middelbare school scholieren. Het lijkt mij geweldig om bij StudentWeetRaad de theoretische kennis die ik tijdens mijn studie opdoe met de praktijk te combineren. Vraagstukken omtrent het onderwijs vind ik namelijk erg interessant. Met name vragen over onderwijsinnovatie en organisatie binnen het onderwijs wekken mijn interesse.

Hallo! Mijn naam is Julia Mulder, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik studeer Onderwijswetenschappen en mijn interesse ligt voornamelijk bij het cultuuronderwijs, onderwijssociologie en de inzet van digitale technologieën in het onderwijs. Een aantal jaar geleden heb ik twee hele interessante adviezen bij SWR mogen schrijven en een kijkje mogen nemen in de keuken van een onderwijskundige. Ik vind het een leuke uitdaging om de vertaalslag van de wetenschap naar de praktijk zo helder mogelijk te maken dus ik ben dan ook erg enthousiast om weer bij SWR aan de slag te gaan!
 
Als ik niet aan het studeren ben kan je mij vinden op het volleybalveld of met een leuk borduurwerkje in mijn handen. Ook houdt ik me graag bezig met mindfulness en yoga en lees ik voor aan kinderen met een taalachterstand. Daarnaast ben ik werkzaam als student-assistent bij de opleiding Psychologie. 
LinkedIn 

Ik ben Justine Brüninghaus, tweedejaars student Pedagogische Wetenschappen. Ik verdiep me graag in vraagstukken over kinderen en hun relatie tot onze maatschappij, dus de SWR is daar de perfecte plek voor. Daarnaast is een uitgelezen kans om mijn steentje bij te dragen opdat kinderen en jongeren beter worden begrepen en geholpen door middel van samenwerking met de bedrijven die advies behoeven op dit gebied.
Naast mijn studie werkte ik voor lange tijd als kok, speel ik viool en houd ik van gezelligheid. Daarom lijkt het mij leuk om met medestudenten te werken aan projecten waarin we ons verdiepen in de theorie uit onze studie om deze toe te passen in de praktijk.

Ik ben Keeley Heijdeman en ik ben 23 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool of op de atletiekbaan.
Aansluitend op mijn bachelor psychologie heb ik het afgelopen jaar de master sport- en prestatiepsychologie afgerond. Na jarenlang veel theorie te hebben behandeld, wil ik nu graag de vertaalslag naar de praktijk leggen bij StudentWeetRaad.

Lilian van Kampen. Na het verkennen van de Pabo en Italië Studies ben ik bij Onderwijswetenschappen beland. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij dat ik deze keuze heb kunnen maken. Afgelopen jaar heb ik mijn Bachelor Onderwijswetenschappen binnengesleept en momenteel studeer ik de master Onderwijswetenschappen. Als ik niet bezig ben met mijn studie sta ik in de volleybalzaal te trainen of geef ik training aan zowel jeugd als senioren. Daarnaast werk ik bij Gall&Gall waardoor ik veel liefde heb voor heerlijke wijntjes!
Mijn naam is Marthe te Velde, ik ben 26 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik zit nu in het tweede jaar van de Bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater of de bioscoop. Ook vind ik het leuk om te zingen, houd ik van koken en lees ik graag. Omdat ik nieuwsgierig was naar wat er in mijn toekomstige werkveld speelt, heb ik me bij StudentWeetRaad aangesloten. StudentWeetRaad geeft mij de kans te leren hoe en waar theorie en praktijk elkaar raken en is daarom een leuke en uitdagende aanvulling op mijn studie.

Mijn naam is Nadine Timans, ik ben 23 jaar en ik ben eerstejaars student Pedagogische Wetenschappen. Voordat ik begon met deze studie heb ik al de bachelor Media en Cultuur afgerond. Ik vond dit een erg leuke studie, maar door mijn bijbaantje bij een huiswerkbegeleidinginstuut ontdekte ik dat ik het veel leuker vind om met jongeren te werken en meer over ze te leren. De studie Pedagogische Wetenschappen was hier een mooie plek voor. Ik vind de theorie die ik leer op de studie erg interessant. Het lijkt me erg leuk om de geleerde theorie van de studie toe te passen in de praktijk en daar is SWR de geschikte plek voor!

Nou, mijn naam is Petra Boevé, 20 winters jong. Na twee jaar Filosofie te hebben gestudeerd wilde ik graag ook meer de wereld in dan alleen maar in mijn hoofd te malen. Vandaar dan ook de stap naar Pedagogische Wetenschappen waar ik in september mee begon en dan nu ook de StudentWeetRaad! Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan en nóg meer te leren over het vakgebied.

Mijn naam is Sam Jansen en ik ben 22 jaar oud. Ik woon in de Indische Buurt in Amsterdam Oost. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de bacheloropleiding Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie ben ik oppas voor kinderen met een zorgbehoefte. In de zomermaanden werk ik in de horeca.
 
Binnen mijn studie ben ik in het bijzonder geïnteresseerd in onderwerpen als psychopathologie, onveilige thuissituaties en kansenongelijkheid. Ik wil me graag bezighouden met sociale en maatschappelijke vraagstukken als jeugdcriminaliteit, schooluitval, emancipatie en diversiteit. Komend jaar ga ik de minorKinderrechten en forensische jeugdzorg volgen. Uiteindelijk wil ik de master Forensische orthopedagogiek afronden.

Ik ben Tamar Wertwijn. Ik ben 23 jaar en woon in Haarlem. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor onderwijswetenschappen en heb het erg naar mijn zin! Om mij nog verder te verdiepen in onderwijskundige, maar ook pedagogische vraagstukken ga ik aan de slag bij StudentWeetRaad. Ook om een extra koppeling naar de praktijk te kunnen maken en om mensen te leren kennen van andere richtingen. Naast mijn studie werk ik als Team Trainer in de horeca op Schiphol en in mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten, pak ik een terrasje en ben ik graag buiten.