Januari 2020 – April 2020

Ruby de Nijs

Mijn naam is Ruby, ik ben 22 jaar en woon in Alkmaar. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Algemene Sociale Wetenschappen aan de UvA. Tijdens het volgen van mijn studie merkte ik dat ik vooral geïnteresseerd was in vraagstukken rondom jongeren en onderwijs. Daarom volg ik momenteel de minor Onderwijswetenschappen, om hierna de gelijknamige master te volgen. Mijn interesses liggen op dit moment in de sociologische kant van onderwijs, maar ook in lesontwikkeling en het ondersteunen van kwetsbare groepen leerlingen. Door StudentWeetRaad heb ik de mogelijkheid om mijn kennis rondom deze onderwerpen te verbreden en ervaring op te doen met vraagstukken uit het werkveld. Daarnaast geeft SWR de kans om samen te werken met studenten van diverse achtergronden. Ik hoop dan ook met mijn sociologische kennis van mijn bachelorstudie mijn steentje bij te kunnen dragen!

Isabel de Rijk

Ik ben Isabel, ik ben 22 jaar en woon in Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met mijn bachelor International Business Administration met een specialisatie in change management. Ik volg daarnaast ook de minor onderwijswetenschappen. Ik ben zeer geïnteresseerd in onderwijs gerelateerde vraagstukken. Bij de student weet raad kan ik deze twee vakgebieden combineren en tevens met een kritische blik en met verschillende meningen en perspectieven oplossingsgericht onderzoek doen. Ik werk in het Bezoekerscentrum van de Nederlandsche bank waar studenten en scholieren, door middel van interactieve spellen, kennis maken met onze bank. Mijn werk is heel divers en geeft mij de mogelijkheid vele mensen uit het hele land te ontmoeten en meningen over het onderwijs uit te wisselen.

Ingrid Werkman

Mijn naam is Ingrid, ik ben 19 jaar en ik woon in Dronten. Op dit moment volg ik de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Voordat ik ben begonnen aan de bachelor Pedagogische Wetenschappen heb ik twee jaar de opleiding Social Work gevolgd. Hier heb ik deels mijn interesse in jeugd en gedrag opgedaan. Na twee jaar kwam ik toch tot de conclusie dat ik toch wel liever verder wilde aan de wetenschappelijke kant van het werkveld, vandaar dat ik nu hier ben. Met SWR wil ik leren de academische vaardigheden die ik hier op de UvA op doe in te zetten in de praktijk. Ik hoop dat ik naast veel te leren, veel bij kan dragen aan SWR met mijn enthousiasme, creativiteit en ambitie.

Puck van Meerveld

Ik ben Puck. Ik studeer pedagogische wetenschappen aan de UvA en zit in mijn eerste jaar. Daarnaast woon ik in Amsterdam en werk ik bij de Bijenkorf.

Aisha Elahi

Mijn naam is Aisha Elahi en ik ben 24 jaar oud. In september 2019 ben ik begonnen met de Bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Hiervoor heb ik totaal iets anders gedaan. Dit is voor mij dan ook één van de voornaamste redenen om bij Student Weet Raad(SWR) aan de slag te gaan. Ik wil graag meer weten over de vraagstukken die men bezighoudt in het werkveld. En het leuke is dat
we bij SWR met studenten van verschillende opleidingen, samen een bijdrage kunnen leveren aan de vraagstukken. Het lijkt mij tof om creatieve en frisse oplossingen te bedenken over kwesties die spelen. Verder heb ik ook een bijbaan bij The Body Shop, waar ik met plezier werk. En wat ik nog meer leuk vind om te doen is kickboksen, buiten zijn(wandelen, joggen en fietsen) en gezellig op stap gaan met mijn zusjes of vriendinnen.

Emilia Roelofs

Mijn naam is Emilia, ben 27 jaar oud en volg momenteel de premaster onderwijswetenschappen. Na een aantal jaren in het mbo gewerkt te hebben als docent Nederlands, wil ik nu graag andere perspectieven op onderwijs onderzoeken. Ik houd van koken, theater en vooral van veel gezelligheid.

Ik vind het interessant om me nu bezig te gaan houden met de koppeling tussen theorie en praktijk en wat hierbij komt kijken. Studentweetraad is daar een goede plek voor!

Sanne Goedhart

Hoi! Ik ben Sanne en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Onderwijswetenschappen en zit nu in mijn tweede jaar. Naast mijn studie geef ik ook bijles aan leerlingen op de middelbare school. Ik merkte tijdens mijn studie dat ik de theorie heel interessant vind, maar dat ik de koppeling naar de praktijk vaak mis. Bij StudentWeetRaad hoop ik dit wel te kunnen doen. In mijn vrije tijd lees ik graag, spreek af met vrienden, maar houd ik ook wel van een avond vol netflixseries.

Charlotte Tijburg

Hoi! Mijn naam is Charlotte, ik ben 21 jaar en ben student bij de bachelor pedagogische wetenschappen. Ik vind het heel belangrijk dat er meer aandacht komt voor de kennis die we in onderzoeken bevinden. Door bij Student weet raad te gaan hoop ik te kunnen bijdragen aan de brug tussen theorie en praktijk. Naast de studie werk ik in de zorg en sta ik elke week met een hockeystick op het veld. Ik houd van lekker borrelen en eten met vrienden.