September 2020 – December 2020

Alba Ihle

Ik ben Alba Ihle, eerstejaars student Pedagogische wetenschappen. Naast mijn studie speel ik in een orkest en houd ik veel van gezelligheid. Ik vind mijn studie inhoudelijk heel interessant maar wist gelijk dat ik ook graag naast alle literatuur bestuderen aan de slag zou gaan in de praktijk. SWR is dé plek om theorie in de praktijk te brengen!

Gabriela Torres

Hi! Mijn naam is Gabriela, ik ben 20 jaar oud en studeer ik Onderwijswetenschappen. Naast mijn studie geef ik bijles aan basisschool en middelbare school scholieren. Het lijkt mij geweldig om bij StudentWeetRaad de theoretische kennis die ik tijdens mijn studie opdoe met de praktijk te combineren. Vraagstukken omtrent het onderwijs vind ik namelijk erg interessant. Met name vragen over onderwijsinnovatie en organisatie binnen het onderwijs wekken mijn interesse.

Matthijs van der Scheun

Mijn naam is Matthijs, ik ben 24 jaar en woon in Westbeemster. Op dit moment ben ik eerstejaars bachelor student bij de studie Onderwijswetenschappen. In het verleden wist ik nog niet zo goed wat ik wilde studeren en wat ik wilde worden. Lange tijd deed ik, net als op de middelbare, wat mij werd opgedragen. Op een gegeven moment werd ik als het ware ‘wakker’ en wilde ik iets totaal anders gaan doen; iets wat mij interesseert en waar ik energie uit kan halen. Ik ben toen in gesprek gegaan met een loopbaanbegeleider en heb daar een missie ontwikkeld: ik zie graag dat mensen harmonieus met zichzelf kunnen zijn en met hun omgeving. Ik wilde daar graag aan gaan werken via het onderwijs van jeugdigen, met name gericht op de jongeren. Ik wil ze gaan helpen te ontwikkelen op een duurzame wijze waarin zij zich volledig kunnen ontwikkelen en ontplooien. De studie die ik daarbij vond passen was Onderwijswetenschappen, wat ik nu aan het studeren ben. Toen ik ook hoorde van Studentweetraad was ik ook meteen enthousiast. Het leek mij ontzettend leuk om verschillende partijen te helpen met advies om zo uiteindelijk indirect de jongeren een betere toekomst te geven.

Suzanne Woudenberg

Ik ben Suzanne Woudenberg en volg momenteel de master Pedagogische Wetenschappen aan de UvA met de specialisatie ontwikkelings- en opvoedingsproblemen. Afgelopen jaar heb ik de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond aan de Universiteit Utrecht. Verder ben ik in mijn vrije tijd actief bij een volleybalvereniging en verdien ik wat bij als oppas.

Na veel theorie te hebben gehad in de bachelor wil ik graag mijn opgedane kennis vertalen naar de praktijk. Met het schrijven van adviezen wil ik mijn schrijfvaardigheden en wetenschappelijke kennis verbeteren en professionele netwerk uitbreiden. Ik vind StudentWeetRaad een mooi initiatief voor zowel studenten als organisaties dus daar wil ik zeker mijn steentje aan bijdragen. Ik hoop dat ik de aankomende tijd met verschillende werkvelden in aanraking kom, veel ga leren en vooral mensen kan gaan helpen!

Tamar Wertwijn

Ik ben Tamar. Ik ben 23 jaar en woon in Haarlem. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor onderwijswetenschappen en heb het erg naar mijn zin! Om mij nog verder te verdiepen in onderwijskundige, maar ook pedagogische vraagstukken ga ik aan de slag bij StudentWeetRaad. Ook om een extra koppeling naar de praktijk te kunnen maken en om mensen te leren kennen van andere richtingen. Naast mijn studie werk ik als Team Trainer in de horeca op Schiphol en in mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten, pak ik een terrasje en ben ik graag buiten.