September 2021 – December 2021

Hoi mijn naam is Annemeijne Burggraaf, 4de jaars onderwijswetenschappen student, nog druk bezig mijn bachelor af te ronden. Het afgelopen jaar heb ik een bestuursjaar gedaan bij de studentenvereniging, dit was heel leerzaam op het gebied van organiseren. Nu hoop ik dit aankomende jaar meer ervaring op
te doen bij StudentWeetRaad, hoe je de theorie koppelt aan de praktijk, hoe je adviezen het best vorm geeft en een kijkje te nemen in het
bedrijfsleven.

Ik ben Eline Noor, 22 jaar en pas begonnen met Pedagogische Wetenschappen op de UvA. Ik heb hiervoor Verpleegkunde gedaan en werk nu als docent Verpleegkunde met hele leuke studenten. Mijn passie naar onderzoek en de jeugd kwam door mijn werk in de psychiatrie. Er spelen zoveel factoren in de jeugd mee die ervoor kunnen zorgen dat je kwetsbaarder bent als (jong)volwassene. Ik dacht bij mijzelf; hier wil ik veel meer over weten. Sindsdien zoek ik regelmatig artikelen op om mijzelf verder te informeren. Verder teken en lees ik graag, naast avondjes samen zitten met vriendinnen. SWR combineert mijn passie voor onderzoek en nieuwsgierigheid met de vraagstukken uit de praktijk. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit avontuur aan te gaan met het team!

Mijn naam is Felice Sjollema en ik ben 21 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen, tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin! Hiervoor heb ik een jaar de lerarenopleiding Engels gedaan. Alhoewel ik de pedagogische kant van het docentschap ontzettend leuk vond, kwam ik erachter dat ik voor de klas staan toch niet iets voor mij is. Nadat ik Linguistics een kans heb gegeven, ben ik uiteindelijk bij Pedagogische Wetenschappen beland. Ik ben dus nog vrij nieuw hier, maar ik kijk er nu al naar uit om de kennis die ik nu opdoe toe te passen in de praktijk en zo meer te leren over het werkgebied. In mijn vrije tijd vind ik het  erg leuk om een filmpje of terrasje te pakken met vrienden of vriendinnen, ook ben ik gek op reizen!

Hi! Mijn naam is Gabriela Torres, ik ben 20 jaar oud en studeer ik Onderwijswetenschappen. Naast mijn studie geef ik bijles aan basisschool en middelbare school scholieren. Het lijkt mij geweldig om bij StudentWeetRaad de theoretische kennis die ik tijdens mijn studie opdoe met de praktijk te combineren. Vraagstukken omtrent het onderwijs vind ik namelijk erg interessant. Met name vragen over onderwijsinnovatie en organisatie binnen het onderwijs wekken mijn interesse.

Ik ben Justine Brüninghaus, derdejaars student Pedagogische Wetenschappen. Ik verdiep me graag in vraagstukken over kinderen en hun relatie tot onze maatschappij, dus de SWR is daar de perfecte plek voor. Daarnaast is een uitgelezen kans om mijn steentje bij te dragen opdat kinderen en jongeren beter worden begrepen en geholpen door middel van samenwerking met de bedrijven die advies behoeven op dit gebied.

Naast mijn studie werkte ik voor lange tijd als kok, speel ik viool en houd ik van gezelligheid. Daarom lijkt het mij leuk om met medestudenten te werken aan projecten waarin we ons verdiepen in de theorie uit onze studie om deze toe te passen in de praktijk.

Hi! Ik ben Laura Rodenburg, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie vind ik het leuk om lekker uitgebreid en bourgondisch te koken en tafelen, te wandelen en een terrasje te pakken. Ik kijk er naar uit om de theorie die ik tijdens de studie geleerd heb toe te passen in de praktijk bij StudentWeetRaad.

Ik ben Marie de Koning, 23 jaar en tweedejaars student onderwijswetenschappen. Ik heb hiervoor een studie gedaan die heel praktijk gericht was. Ik heb zin om ook in deze studie meer praktijk op te zoeken. Bij StudentWeetRaad hoop ik een combinatie tussen theorie en praktijk te ervaren. Ook ben ik erg benieuwd naar het werkveld waarin ik terecht kom. En dit is natuurlijk een leuke manier om nieuwe enthousiaste studenten te leren kennen 🙂

Mijn naam is Marthe te Velde, ik ben 27 jaar oud en woon in Amsterdam. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de Research Master Child Development and Education aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater of de bioscoop. Ook vind ik het leuk om te zingen, houd ik van koken en lees ik graag. Omdat ik nieuwsgierig was naar wat er in mijn toekomstige werkveld speelt, heb ik me een paar jaar geleden bij StudentWeetRaad aangesloten. Ook dit seizoen ben ik weer van de partij, omdat StudentWeetRaad mij de kans geeft te onderzoeken hoe en waar theorie en praktijk elkaar raken en blijft daarom een leuke en uitdagende aanvulling op mijn studie.

Hi! Ik ben Mila Kastelein. Ik ben 19 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Den Haag. Sinds een jaar woon ik nu in Amsterdam, en studeer sinds 2021 Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Het lijkt mij een geweldige kans om nu, in mijn eerste jaar en op mijn leeftijd al praktijkervaring op te doen in mijn (toekomstige) vakgebied. Naast mijn studie ben ik surveillant op het Luzac Lyceum en College in Amsterdam en werk ik achter de bar bij Sama Sebo, het Indische restaurant van mijn oom. In mijn vrije tijd hou ik van gezelligheid, creatief bezig zijn, koken en ben ik meerdere keren per week rennend rondom de grachten te vinden om gezond te blijven.

Mijn naam is Rosemarie Gideonse, woon in Amsterdam en ik studeer de pre-master (Forensische) Orthopedagogiek. Vorig studiejaar ben ik afgestudeerd van de opleiding Social Work met de specialisatie Jeugd. Daarbij heb ik een afstudeeronderzoek gedaan gericht op de samenwerking tussen de zorgprofessionals binnen de pedagogiek. Ik vond het erg interessant om het onderzoek vorm te geven en hier kwam ook mijn interesse vandaan om mijn academische vaardigheden verder te ontwikkelen bij StudentWeetRaad. Daarnaast wil ik mij verder verdiepen binnen zowel de pedagogische als onderwijskundige vraagstukken. Tenslotte hoop ik een mooie bijdrage te leveren binnen de onderzoeken die vormgegeven zullen worden bij StudentWeetRaad.

Ik ben Wies van der Veldt en ik ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de studie Pedagogische Wetenschappen. Naast mijn studie geef ik bijles en huiswerkbegeleiding op een basisschool in Amsterdam. Ik hoop op leerzame en gezellige tijd bij StudentWeetRaad.