September 2022 – Januari 2023

Mijn naam is Felice Sjollema en ik ben 22 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Pedagogische Wetenschappen, tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin! Hiervoor heb ik een jaar de lerarenopleiding Engels gedaan. Alhoewel ik de pedagogische kant van het docentschap ontzettend leuk vond, kwam ik erachter dat ik voor de klas staan toch niet iets voor mij is. Nadat ik Linguistics een kans heb gegeven, ben ik uiteindelijk bij Pedagogische Wetenschappen beland. Ik ben dus nog vrij nieuw hier, maar ik kijk er nu al naar uit om de kennis die ik nu opdoe toe te passen in de praktijk en zo meer te leren over het werkgebied. In mijn vrije tijd vind ik het  erg leuk om een filmpje of terrasje te pakken met vrienden of vriendinnen, ook ben ik gek op reizen!

Hoi! Ik ben Maria Dijkstra, ik ben 26 jaar en doe op dit moment de master Orthopedagogiek. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of naar de bioscoop. Ik haal veel plezier uit de studie, maar merk dat ik de verbinding met de praktijk mis. Door StudentWeetRaad ga ik de verbinding met de praktijk weer krijgen en kijk hierdoor uit naar een leuk en leerzaam semester!

Hi! Mijn naam is Sanne Bannink en ik ben 23 jaar oud. Hiervoor heb ik twee jaar de opleiding voeding en diëtetiek gevolgd, waarbij ik merkte dat vooral het psychologisch/maatschappelijke vlak, en met name de jeugd, mij erg aanspraak. Hierdoor ben ik naar Amsterdam verhuisd om aan de bachelor Pedagogische Wetenschappen te beginnen. Ik zit inmiddels in mijn tweede jaar. Naast mijn studie ben ik voorlees vrijwilliger. Het lijkt mij erg leuk en leerzaam om de opgedane kennis uit de studie in de praktijk toe te passen bij StudentWeetRaad, om zo het werkveld alvast beter te leren kennen.

Hoi! Ik ben Sofie van Borkum, 24 jaar oud en derdejaars student Pedagogische Wetenschappen! Hiervoor heb ik twee jaar de PABO gedaan, maar de wereld rondom kinderen búíten het klaslokaal trok toch meer mijn aandacht. Naast mijn studie geef ik bijles en ben ik oppas. Daarnaast houd ik erg van koken, (bord/kaart)spelletjes en bijna alle dieren! Ik kijk er naar uit om bij SWR mijn interesse in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en mijn theoretische kennis te kunnen combineren met het professionele werkveld!

Ik ben Rianne Raap (23 jaar) en zit in mijn eerste jaar van Pedagogische wetenschappen. Hiervoor heb ik twee jaar de Pabo gedaan, waar ik veel stage heb gelopen. Mijn stagebegeleiders merkten steeds op dat ik heel toegankelijk ben voor kinderen, daarbij merkte ik dat ik toch op een andere manier met kinderen wil werken. Dus heb ik besloten om deze studie te doen. Naast het studeren vind ik het leuk om toneel te spelen bij de Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA). Ook werk ik bij de Rituals met een leuk team. Ik heb zin om bij de Studenten Weet Raad te zitten om in aanraking te komen met de praktijk en om op een andere leuke manier met mijn studie bezig te zijn met andere enthousiaste studenten.

Mijn naam is Josje Veugen en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en Communicatiewetenschappen. Naast studeren werk ik veel met kinderen: ik pas op bij verschillende gezinnen, geef workshops aan kinderen en ben vrijwilliger bij de Voorleesexpress. StudentWeetRaad vormt denk ik een mooie brug tussen de theoretische kennis die ik bij mijn studie heb opgedaan en de praktijk en draagt laagdrempelig bij aan het opdoen van relevante ervaring in het werkveld.

Hoi! Ik ben Tania van Tatenhove, 25 jaar en woon in Amsterdam. Ik ben student Interdisciplinaire sociale wetenschap en volg de uitgebreide minor orthopedagogiek. Bij ISW heb ik een brede visie ontwikkeld met oog voor, onder andere, sociale en economische ongelijkheden en de implicaties op individueel en maatschappelijk niveau. Ik hoop deze kennis bij SWR te kunnen toepassen en daarnaast mijn kennis over de pedagogiek uit te breiden en meer te leren over de verbinding tussen theorie en praktijk binnen de pedagogische wereld.