Februari 2018 tot juni 2018

Dit semester zijn er 7 studenten verbonden aan StudentWeetRaad. We stellen ze graag aan je voor.

Robin Laponder

Mijn naam is Robin. Sinds twee jaar woon ik in Amsterdam en op dit moment volg ik de bachelor Pedagogische Wetenschappen aan de UvA. Hiervoor heb ik twee jaar Pedagogiek gestudeerd aan de HvA, maar omdat ik meer uitdaging zocht heb ik uiteindelijk de overstap naar het WO gemaakt. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, doe ik leuke dingen met mijn vrienden of ga ik op bezoek bij mijn ouders. Daarnaast fotografeer ik af en toe op feesten.

Ik ben bij de StudentWeetRaad gegaan, omdat het me een mooie kans is om praktijkervaring op te doen. Vooral het doorlopen van het hele proces van het eerste contact met een partner naar het uiteindelijke advies vind ik ontzettend leuk.

Bo Peperkamp

Mijn naam is Bo Peperkamp en ik woon in Alkmaar. Ik studeer op dit moment in mijn tweede jaar van de bachelor pedagogische wetenschappen. Naast mijn studie werk ik als student-assistent bij de onderwijsbalie POW. In mijn vrije tijd ben ik het liefste buiten, daarnaast sport en lees ik graag.

Tijdens het eerste jaar van mijn studie heb ik de verbinding met de praktijk gemist waardoor ik dit studiejaar meedoe aan StudentWeetRaad. De opdrachtgevers zijn erg enthousiast. Daarnaast vind ik de mate van vrijheid die wij krijgen erg prettig en is het erg leerzaam om samen te werken met verschillende studenten uit verschillende jaren van de studie.

Jonna Coornaert

Ik ben Jonna, 24 jaar en woon sinds kort in Diemen. Ik ben afgelopen zomer teruggekomen van een halfjaar uitwisseling in Stockholm, en heb toen de bachelors Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde afgerond. Dit jaar wilde ik graag praktijkervaring opdoen, dus werk ik nu als onderwijsassistent en docent in het basisonderwijs. Daarnaast geef ik voorlichtingen voor het COC over seksuele diversiteit in het voortgezet onderwijs en geef ik af en toe bijles. In september begin ik met de master Onderwijswetenschappen aan de UvA.

StudentWeetRaad leek me een leerzame en leuke manier om ervaring op te doen in adviseren en mijn netwerk uit te breiden.

Wendeline Verspyck Mynssen

Mijn naam is Wendeline en ik woon in Amsterdam. Ik studeer Pedagogische Wetenschappen aan de UvA, daarnaast ben ik gek op fietsen, yoga en ben ik sinds kort aan het fotograferen.

StudentWeetRaad sprak mij heel erg aan omdat praktijk en wetenschap elkaar kunnen verbinden. Door middel van mijn achtergrond/ervaring binnen de praktijk, hoop ik een positieve bijdrage te leveren.

 

Eveline Willems

Ik ben Eveline. Ik heb na mijn bachelor in Groningen het hoge noorden ingewisseld voor Amsterdam, waar ik nu de premaster Orthopedagogiek doe. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen en sport en lees ik graag.

Ik ben bij StudentWeetRaad gegaan om vast een kijkje te nemen in de praktijk. De vrijheid in keuze van de opdracht en werkwijze is erg prettig, en het is leuk en leerzaam om in samenwerking met de opdrachtgevers een passend advies te schrijven. Het is vooral ook leuk om daarna contact te houden en te horen wat er met jouw advies gebeurt en hoe het uitpakt in de praktijk.

Loes Bak

Ik ben Loes en woon samen met mijn kat in Amersfoort. Ik ben nu met mijn pre-master orthopedagogiek bezig om daarna te beginnen met de master forensische orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam. Naast mijn studie dans ik klassiek ballet en houd ik van reizen.

Ik ben via Eveline bij SWR gekomen, en het sprak me aan om relevante adviezen te schrijven voor partners welke op dit moment van belang zijn. Het is gezellig, leerzaam en je wordt serieus genomen.

Romie Schonewille

Ik ben Romie en ik ben 20 jaar. Ik woon nu drie jaar in Amsterdam. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor criminologie op de Vrije Universiteit. Sinds dit jaar volg ik daarnaast de uitgebreide minor orthopedagogiek op de UvA.

Ik heb me gelijk aangemeld bij StudentWeetRaad, omdat het voor mij een mooie kans is om mijn kennis in de praktijk te gebruiken. Daarnaast biedt StudentWeetRaad mij inzicht in bedrijven waar ik later terecht zou kunnen komen en leert het mij een netwerk op te bouwen. De manier waarop binnen StudentWeetRaad gewerkt wordt is erg prettig; gezellig, persoonlijk en leerzaam.