Kernteam

Het kernteam van StudentWeetRaad bestaat uit drie (oud)studenten en drie docenten. StudentWeetRaad is een adviesbureau die door studenten is opgericht. Omdat we waarde hechten aan kwaliteit, zeker van de adviezen die worden uitgegeven, werken we samen met universitaire docenten binnen de Universiteit van Amsterdam, in het bijzonder binnen de afdelingen Pedagogische Wetenschappen, Onderwijswetenschappen en de Universitaire PABO.

Jet Bierman – oprichter en projectmedewerker

Mijn naam is Jet en ik woon met mijn vriendin in Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met de master Onderwijswetenschappen en daarnaast ben ik remedial teacher in het basisonderwijs.

Doordat ik hiervoor een eigen filmbedrijfje had, kon ik mijn ervaring inzetten bij de oprichting van StudentWeetRaad. Ik ben ondernemend en ik haal energie uit het zoeken naar partners met wie StudentweetRaad samen kan werken.

 

Samar Hashish – projectmedewerker

Mijn naam is Samar Hashish. Ik studeer sinds dit jaar aan de UvA en doe de pedagogische mastertrack Youth at Risk. Hiernaast ben ik peer educator en geef ik regelmatig op het MBO gastlessen over taboe onderwerpen.

Ik heb me aangesloten bij StudentWeetRaad omdat ik het belangrijk vind dat wetenschap en praktijk dichter bij elkaar worden gebracht.

 

 

Guinevere Simpson- projectmedewerker

Mijn naam is Guinevere en ik woon in Amsterdam.

 

 

 

Jitske Steenbergen-Bosma – docent

Mijn naam is Jitske en ik ben sinds 2 jaar werkzaam op de UvA. Eerst als junior-onderzoeker, waarbij ik een praktijkgericht onderzoek heb uitgevoerd naar binnen- en buitenschoolse burgerschapservaringen van basisschoolleerlingen, en sinds dit studiejaar ook als werkgroepdocent. Een ontzettend leuke baan waarin ik mijn passie voor lesgeven kan combineren met de wetenschappelijke wereld.

Bij StudentWeetRaad ondersteun ik de studenten bij het schrijven van de adviezen. Wekelijks overleg ik met de studenten hoe het gaat en waar ze eventueel hulp bij nodig hebben.

dr. Frank Cornelissen – docent

Ik ben Frank en woon met vrouw en drie jongens in Wilnis. Na heel wat omzwervingen in onderwijsland ben ik op dit moment universitair docent bij Onderwijswetenschappen aan de UvA en lector Onderwijskunde bij het opleidingscentrum voor de Rechtspraak (SSR).

StudentWeetRaad is een geweldig initiatief dat universiteit en samenleving dichterbij elkaar brengt en gebruik maakt van de creativiteit en denkkracht van onze studenten. Toen ik bij de oprichting werd uitgenodigd om mee te denken, was ik gelijk enthousiast.

 

prof. dr. Henny Bos – docent