Cyclus 1 update

Cyclus 1 update

12 november 2020 0 Door StudentWeetRaad

Ondanks corona vliegt de tijd voorbij, zo ook bij SWR. Inmiddels zijn we op de helft van de eerste cyclus. Er wordt veel van ons aanpassingsvermogen gevraagd, maar dat maakt het werk uitdagend. De eerste bijeenkomsten hebben fysiek plaatsgevonden in het Oosterpark, op REC en in een vergaderzaal op de Keizersgracht. 

Alhoewel de bijeenkomsten de laatste tijd online plaatsvinden, is het elke week inspirerend en leerzaam. Daarnaast besteden we tijd om stil te staan bij deze gekke situatie en delen we ideeën om elkaar te helpen (yoga, wandelingen, podcasts luisteren en soms even klagen luchten op). Op dit moment zijn studenten druk bezig met het schrijven van de adviezen voor Education Warehouse en ELANCE Academy.

Voor vragen, interesse of ideeën kun je bij ons en onze studenten terecht. Bericht ons via hier of via de sociale media op LinkedInFacebook en Instagram. Dat vinden we alleen maar leuk! Houd vol en maak er ondanks de situatie een betekenisvol jaar van. Cyclus 2 start in de loop van 2021 (februari/maart). Meer informatie volgt later. Wij hopen nieuwe gezichten te kunnen verwelkomen!