We zijn weer van start

We zijn weer van start

5 januari 2021 0 Door StudentWeetRaad

Lieve studenten,

Allereerst willen we jullie het allerbeste wensen voor 2021. Laten we hopen dat dit een jaar wordt met meer perspectief en fysiek contact!

Hierbij ook direct een update vanuit StudentWeetRaad. In de eerste week van januari hebben we ons advies over de mentale gezondheid van studenten gepresenteerd aan medewerkers van ELANCE Academy. Het advies en de presentatie zijn heel positief ontvangen. Mooi werk van Suzanne, Matthijs en Alba! Om trots op te zijn.

De opdracht voor Education Warehouse zal nog wat langer doorlopen, omdat dit een kwalitatief onderzoek is en het tijd kost om de data te verzamelen. We hebben een prachtige samenwerking met Education Warehouse!

In februari starten we met een nieuwe adviescyclus, waarvoor we nieuwe studenten en opdrachtgevers zoeken. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met het schrijven van adviezen, samen met studiegenoten? Zou je graag meer willen investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Dan is StudentWeetRaad echt iets voor jou! We zijn opzoek naar gemotiveerde studenten die het leuk vinden om vanaf de eerste week van februari drie uur per week te werken aan adviezen voor partners in de praktijk. Neem gerust contact met ons op via onze InstagramLinkedIn of Facebook of mail naar studentweetraad@uva.nl. 

Hartelijke groet en blijf gezond, 

Ilvy en Rosa